Ervaringen en Reacties

Ontspanningsmassage - Caroline, Renkum
"Prettige en vertrouwde plek voor een fijne massage. Miranda luistert goed naar de wensen en zorgt voor een ontspannende sfeer! Een aanrader voor iedereen die na stress even wil ontspannen!"  (via facebook)

Holistische massage  - Maarten, Renkum
"De vragen die Miranda stelt tijdens de massage hebben me mijn lijf op een nieuwe manier laten voelen. Leuk en interessant."

Ontspanningsmassage - Menno, Doorwerth
"Mijn ervaring is zeer prettig, na de massage moet ik vaak even bijkomen maar daarna kan ik merken dat mijn lichaam rustiger is maar ook geestelijk geeft het een bepaalde rust waardoor ik beter de aandacht ergens bij kan houden, heerlijk ontspannend!"

Holistische massage - Anne, Renkum
"Het kost me altijd even om me eraan over te geven, maar door de tijd die Miranda neemt lukt dat altijd. En na een massage voel ik me altijd ontspannen en meer bij mezelf. Na afloop ervaar ik mezelf meer als een geheel in plaats van een hoofd vol gedachten en een lichaam."

Ontspanningsmassage - Annie, Doorwerth
Door omstandigheden kwam ik flink gestresst aan. Ik dacht: Hoe moet dat goed komen? Maar ik ben heerlijk relaxt weggegaan. Uitstekende massage gehad en even relaxt nagepraat. Aanrader!" (via googlemaps)

Zorgmassage op locatie - Anke Lensen, Woonzorgnet Renkum
"Al enige tijd werken wij vanuit Woonzorgnet samen met Miranda. Vanuit een aantal bewoners klonk de behoefte aan structurele afspraken met een masseur. Miranda was bij hen bekend en zij hadden een eerdere massage bij haar als prettig ervaren. Toen ik contact opnam met Miranda hierover, reageerde zij enthousiast op dit verzoek en dacht met ons mee. Ik ervaar de samenwerking met Miranda als zeer prettig. Ze luistert goed naar de vraag/wens en denkt vervolgens mee in mogelijkheden. Ze communiceert helder en duidelijk, is betrouwbaar en zoekt naar verdieping - waar nodig/mogelijk. Ik bespreek met Miranda de randvoorwaarden, met de bewoner bespreekt zij de inhoud van de massage. Ik overweeg om zelf ook eens een massage te nemen. Bij haar voelt het vertrouwd!"

Reacties van klanten en geïnteresseerden
"Massage Atelier; Waarbij de mens een kunstwerk is"

"Wat fijn dat je altijd weer naar mijn wensen luistert en de massage samenstelt die bij me past"

"Ik vind de variatie in je massagetechnieken heel prettig en ook hoe je zachte en harde druk combineert met verschillende snelheden"

"Massage Atelier; Dat staat voor mij ook voor kleurrijkheid"

"Je voelt echt mijn lichaam en mij hè, als je masseert?" (Ja, zeker.) 

Ontspanningsmassage - Roelinde Boot, Oosterbeek
"Fijn contact, luisterend oor en bedreven handen. Bedankt voor de heerlijke massage."

Ontspanningsmassage - Geert, Heelsum
"Als actieve mountainbiker en racer ben ik heel blij dat Miranda regelmatig mijn benen helpt te herstellen op een dieper niveau. Een kundige en op mij afgestemde massage, erg goed voor de balans in belasting versus belastbaarheid."

Stoelmassage op locatie - Kweekland, Stadsmoestuin ArnhemERVARINGEN_Stoelmassage_Kweekland.jpg