Miranda

EMMR20221202-Miranda_de_Beus-045SocialMedia.jpgMijn hart ligt bij mensen en hoe wij in verbinding staan met de wereld waarin wij leven, qua maatschappij en natuur. Hoe wij ons daartoe verhouden.

Door de jaren heen is het lichaam me meer en meer gaan fascineren. En dan vooral de interacties tussen hoofd (denken) en lijf (voelen) en zeker ook de invloed die de omgeving hierop heeft. Mijn vaak 'volle en drukke' hoofd en verlies en rouw die ik ben tegengekomen in mijn leven, hebben hier een belangrijke rol in gespeeld.

Massage is een manier om tot ont-spanning en bewust voelen te komen en zo gevoelens die je niet meer (zo goed) kent weer te ervaren. Zoals rust, blijdschap, vermoeidheid, verdriet, verbondenheid. Dat massage dit teweeg kan brengen, heb ik tussen 2013 en 2016 zelf goed ervaren en het heeft toen mijn fascinatie gewekt! Zodanig dat ik tussen 2016 en 2019 diverse trainingen lichaamswerk heb gevolgd bij cursuscentrum De Schans. In 2018 besloot ik aan mijn eerste massageopleiding te beginnen, bij de Holos academie in Utrecht.

In december 2019 ben ik afgestudeerd als holistisch masseur. In januari 2020 ben ik gestart met mijn massagepraktijk en per september 2023 ben ik in opleiding tot massagetherapeut.

Voordat ik mijn praktijk begon heb ik 18 jaar gewerkt in het middelbaar- en universitair onderwijs. Als respectievelijk technisch onderwijsassistent bij de bèta vakken, docent natuur-/scheikunde en als 'technisch assistent onderwijs en onderzoek' bij de onderzoeksgroepen Biologie-Systeemecologie en Levensmiddelentechnologie-Natuurkunde.

Mensen zeggen over mij dat ik enthousiast ben, nieuwsgierig, dat ik sensitief ben en met veel aandacht zorg draag voor klanten, dat ik rust uitstraal en met beide benen op de grond sta.

Al sinds mijn eerste opleidingsjaar geniet ik erg van de aandacht en rust die ik kan hebben voor mensen in het werk als masseur.

Ik kijk er dan ook naar uit om je te ontmoeten in mijn praktijk.

Lees hier ervaringen van anderen | Lees hier uitgebreider over mijn visie