Stoelmassage

IMG_4464.jpgStoelmassage is een laagdrempelige massagevorm waarbij je met je kleding aan plaatsneemt op een speciale massagestoel (zie foto). Je zit met je borst tegen een stevig kussen en je hoofd ligt in een hoofdsteun.

De massage is gericht op ontspanning en 'los maken' van spieren. Dat is dus ook wat je kunt verwachten. Het is een iets minder diepe ontspanning dan bij tafelmassage.

Het is ook mogelijk om een stoelmassage af te spreken waarbij ik met olie de huid masseer. Hiervoor zit je zonder bovenkleding op de stoel.

Ik combineer de meer stevige klassieke technieken van de stoelmassage met de zachtere technieken uit mijn andere massageopleidingen. In zijn algemeenheid is mijn werkwijze gelijk  aan die bij de tafelmassages. Omdat ik veel waarde hecht aan goede afstemming hebben we vooraf een kort gesprek en is er naderhand tijd voor jou om om te schakelen naar je vertrek.

  • De massage duurt 45 minuten (incl. kort voor- en nagesprek)
  • Wat wordt gemasseerd? Dit bepalen we in overleg. Wat gemasseerd kan worden: je rug, schouders, nek, hoofd, armen en handen. Ook is er extra aandacht voor je ademhaling.
  • Voorafgaand bespreken we eventuele klachten of blessures die je hebt.
  • Het is fijn voor zowel jou als ontvanger als voor mij als masseur als je niet te strakke kleding aan hebt.

(Foto: Stadsmoestuin in Arnhem)