MIRANDA

AA_G_NEW.jpgMijn hart ligt bij mensen en hoe wij in verbinding staan met de wereld waarin wij leven, kwa maatschappij en natuur. Hoe wij ons daartoe verhouden.

In december 2019 ben ik afgestudeerd als Holos Masseur. Holos staat voor 'het geheel' en voor dat je als mens één 'geheel' bent met je hoofd en (de rest van) je lijf en dat je in verbinding staat met je omgeving. Je leven lang.

Door de jaren heen is het lichaam me meer en meer gaan fascineren. En dan vooral dus de interacties tussen hoofd (denken) en lijf (voelen) en zeker ook de invloed die de omgeving hierop heeft. Mijn vaak 'volle en drukke' hoofd en verlies en rouw die ik ben tegengekomen in mijn leven, hebben hier een belangrijke rol in gespeeld.

Massage is een manier om gevoelens die je niet meer (zo goed) kent weer te ervaren. Zoals ontspanning, 'energie', verdriet, verbondenheid. Dat massage dit teweeg kan brengen, samen met afname van pijnklachten heb ik tussen 2013 en 2016 zelf goed ervaren en het heeft toen mijn fascinatie gewekt! Zodanig dat ik tussen 2016 en 2018 diverse trainingen lichaamswerk heb gevolgd bij cursuscentrum De Schans. In 2018 besloot ik daarop aan de massageopleiding bij de Holos academie te beginnen.

Tussen 2001 en 2019 heb ik gewerkt in het middelbaar- en universitair onderwijs. Als respectievelijk technisch onderwijsassistent bij de bèta vakken, docent natuur-/scheikunde en als 'technisch assistent onderwijs en onderzoek' bij de onderzoeksgroepen Biologie-Systeemecologie en Levensmiddelentechnologie-Natuurkunde.

Mensen zeggen over mij dat ik enthousiast ben, nieuwsgierig, dat ik met veel aandacht zorg draag voor klanten, dat ik sensitief ben en dat ik met beide benen op de grond sta.

Werken met mijn handen, hoofd en mensen heb ik altijd gedaan. Mijn hart kwam vaak in de knel. In het masseren komen mijn passie voor werken met mensen, handen, hoofd én hart heel mooi samen. Tijdens mijn opleidingsjaar al heb ik heel erg genoten van de aandacht en rust die ik kan hebben voor mensen in het werk als masseur.

Ik kijk er dan ook naar uit om je te ontmoeten in mijn praktijk.